Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Midnight Suns

Venom kommer til Marvel's Midnight Suns neste uke

Og du kan prøve spillet gratis hvis den nye traileren gjør deg interessert.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Take-Two har dessverre gjort det klart at Marvel's Midnight Suns har vært en kommersiell skuffelse til tross for at det er et bra spill, men både utgiveren og utviklerne i Firaxis håper mer innhold vil endre det. Da er det bra vi ikke trenger å vente lenge på en av Marvels mest hardbarka-karakterer.

Dagens trailer avslører at Venom kommer til Marvel's Midnight Suns som en del av Redemption-utvidelsen 23. februar. Vi får ikke bare se noen av symbiotens brutale evner heller, men også glimt av de tre historieoppdragene der en selvgod Mephisto ser ut til å være klar for kamp. DLCen inkluderer også Whisper Web-oppgraderingen for Abbey, som "utvider de taktiske alternativene for Intel-ressursen".

Gjør dette deg interessert i spillet? Da er det verdt å nevne at gratis prøveversjoner er tilgjengelige på PC, Xbox Series og PlayStation 5 (for PlayStation Plus Premium-abonnenter), og hele spillet kan skaffes for 40% avslag i disse dager.

HQ
Marvel's Midnight Suns

Relaterte teksterLoading next content