Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 5: Prologue

Verdens flotteste...

Verdens flotteste screenshot!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Konkurransen er avgjort! Dette i følge Petter Hegevall, vår populære svenske redaktør (undertegnede er i grunnen enig i at det er et flott screenshot). Her er det: verdens flotteste screenshot gjennom tidene, direkte fra Sonys arbeidsbord og fra Gran Turismo 5: Prologue. De andre to (nye) screenshots er heller ikke så borte vekk, men skjermisen med den røde Ferarrien på vei inn i en snever høyrekurve, er helt unik.

Gran Turismo 5: Prologue
Rød GTB på vei inn i en skarp høyresving. Flott screenshot som får våre racingnerver til å fnise høylydt. Kolla hur bilmodellerna ser ut. Helt sanslös grafik.
Gran Turismo 5: Prologue
Gran Turismo 5: Prologue

Relaterte tekster

Gran Turismo 5: PrologueScore

Gran Turismo 5: Prologue

ANMELDELSE. Skrevet av Per Skøien

Vi ga Per en hjelm, og kommanderte han til å kjøre seg i hjel med noen av verdens feteste biler, i forsmaken på Gran Turismo 5.

9
NM i Gran Turismo 5

NM i Gran Turismo 5

ARTIKKEL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Konkurranser i dataspill er blodig alvor. Gamereactor var tilstede da Norges raskeste Gran Turismo-sjåfør skulle kåres, og 20 deltakere kjempet hardt om seieren.Loading next content