Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Galaxy 2

Verdenskart i Mario Galaxy 2

Verdensromkart, rettere sagt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et intervju med Gameinformer røper Nintendos spillguru Shigeru Miyamoto at de har droppet den interaktive lobbyverdenen og heller bruker et mer tradisjonelt verdenskart i oppfølgeren. Det vil si at vi slipper å løpe rundt i en svær lobby når vi skal navigere fra verden til verden, og heller kan hoppe raskt mellom ulike utfordringer og verdener via et kartsystem lignende det som ble brukt i for eksempel Super Mario World.

- Vi vil at spillerne skal fokusere på gleden i handlingen, i stedet for å komme seg til neste bane. Vi vil lage dette elementet så tilgjengelig som mulig, og så enkelt som mulig for spillerne, sier Miyamoto i intervjuet.

Reaksjonene i redaksjonen er litt delt. Magnus kommer til å savne den hyggelig sentralverdenen som bandt de ulike nivåene sammen, Jon Cato gleder seg til å utforske et stadig voksende kart fullt av hemmeligheter og mysterier. Martin Andresen driter i det, han vil bare ha spillet. Nå!

Super Mario Galaxy 2

Relaterte tekster

Super Mario Galaxy 2Score

Super Mario Galaxy 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Møter Super Mario Galaxy 2 de enorme forventningene, eller er det et tapsprosjekt å prøve å toppe et av tidenes beste plattformspill?

Super Mario Galaxy 2 sluppet til Wii U

Super Mario Galaxy 2 sluppet til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det dukket opp en rekke overraskelser under gårsdagens sending av Nintendo Direct, og en av dem var en rekke Wii-klassikere som skal slippes til Wii U via Eshop. Det skal...Loading next content