Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rift

Verdensrekord i spillekteskap

Rift inntar Guinness rekordbok

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Trion Worlds har annonsert at deres nettrollespill Rift har sikret seg en oppsiktsvekkende verdensrekord. Spillet har nemlig gjort seg fortjent til guinnessrekorden for flest ekteskap innad i et spill på 24 timer.

I løpet av det 24 timer lange rekordforsøket ble så mye som 21.879 ekteskap bekreftet inngått, og Rift kunne dermed innkassere den gjeve(?) prisen.

Muligheten til å gifte seg ble for øvrig introduserte i utvidelsespakken Carnival of the Ascended, som ble sluppet nylig. Hvis du har et godt øye til noen i spillet er det med andre ord fortsatt ikke for sent, selv hvis du gikk glipp av rekordforsøket.

Hvor mange av ekteskapene som ender i skilsmisse, gjenstår imidlertid å fortsatt å se.

Kilde: VG247.

Rift
Bilde fra VG247.

Relaterte tekster

3
Rift blir gratisspill

Rift blir gratisspill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I en sjanger som er i ferd med å bli oversvømmet av gratisspill er det vanskelig å skulle holde ved like tradisjonelle betalte nettrollespill. Stadig flere titler har...

1
Førsteinntrykk: Rift

Førsteinntrykk: Rift

ARTIKKEL. Skrevet av Kim Visnes

Et nettrollespill med potensial til å kapre mang en sliten World of Warcraft-spiller. Kim Visnes deler inntrykkene sine.Loading next content