Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nintendo Labo: Variety Kit

Vi bygger leker med Nintendo Labo!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo Labo ble lansert i USA i går (April 20) og kommer til Europa om en ukes tid (April 27), og vi har brukt de siste dagene på å leke oss med Nintendos nyeste innovasjon.

I videoen under kan du se oss bygge fem forskjellige leker med Nintendo Labo Variety Kit, og teste ut hva den medfølgende programvaren har å by på.

Toy-Con Piano

Den ser kanskje kjedelig ut, men dette er kanskje den mest imponerende leken i Variety Kit. Måten den er laget på er genail, og mulighetene er mange og varierte, og måten tangentene reagerer på er ekstremt troverdig.

HQ

Toy-Con RC-bil

Dette er den eneste leken som bruker Joy-Con IR-kameraet så bokstavelig, nemlig som øyne. Øyne som kan se i mørket til og med!

HQ

Toy-Con Robot

Etter en 6-8 timer med bygging er Robot Toy-Con (selges separat) helt klart den mest ambisiøse, komplekse og morsomste leken så langt, og er den leken som føles nærmest et tradisjonelt videospill.

HQ

Toy-Con Hus

Vi brukte godt over en time på å sette sammen Toy-Con-huset vårt, og fant en rekke morsomme måter vi kunne leke med den lille tassen som bor inni huset.

HQ

Fiskestang og motorsykkel

Det kule med disse to lekene er hvor utrolig realistisk og troverdig feedbacken er.

HQ
Nintendo Labo: Variety Kit

Relaterte tekster

0
Vi bygger leker med Nintendo Labo!

Vi bygger leker med Nintendo Labo!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Nintendo Labo ble lansert i USA i går (April 20) og kommer til Europa om en ukes tid (April 27), og vi har brukt de siste dagene på å leke oss med Nintendos nyeste...Loading next content