Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rift

Vi deler ut Rift-nøkler NÅ

Prøv nettrollespillet denne helgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nettrollespillet Rift har vært ute i en måneds tid, og har allerede tiltrukket seg en del spillere. Hvis du er lysten på en smakebit av spillet der verdenen blir invadert av uhyggelige beist fra en annen dimensjon har vi en godt nyhet til deg.

Vi har nemlig fått inn en masse nøkler som gir deg tilgang til å spille spillet denne helgen, og de deler vi selvsagt ut til dere lesere.

Alt du trenger å gjøre er å skrive ordet RIFT i kommentarfeltet til denne artikkelen for å vise at du er interessert.

Vi sender ut PMer med nøklene fortløpende så lenge vi har flere igjen. To stykker til hver, slik at du kan ta med deg en venn på fantasy-eventyr denne helgen.

Rift

Relaterte tekster

3
Rift blir gratisspill

Rift blir gratisspill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I en sjanger som er i ferd med å bli oversvømmet av gratisspill er det vanskelig å skulle holde ved like tradisjonelle betalte nettrollespill. Stadig flere titler har...

1
Førsteinntrykk: Rift

Førsteinntrykk: Rift

ARTIKKEL. Skrevet av Kim Visnes

Et nettrollespill med potensial til å kapre mang en sliten World of Warcraft-spiller. Kim Visnes deler inntrykkene sine.Loading next content