Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far: Changing Tides

Vi drar på eventyr i Far: Changing Tides i dagens GR Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag lanseres Okomotives stemningsfylte eventyr Far: Changing Tides, en oppfølger som bytter ut den knusktørre ørkenen med endeløse hav, men bringer tilbake de samme mekanikkene der spillere får i oppgave å manøvrere en kompleks maskin som er i stand til å temme og gli over bølgene.

Vi har allerede delt våre tanker og meninger om spillet (du finner anmeldelsen her), men vi skal også vise frem spillet i aksjon i dagens GR Live. Vi starter som vanlig klokken 16 og spiller i et par timer. Du kan få det med deg via vår GR Live-side, Facebook, YouTube og Twitch.

Far: Changing Tides

Relaterte tekster

1
Far: Changing TidesScore

Far: Changing Tides

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Tyske Okomotive følger opp det geniale FAR: Lone Sails med et såkalt "companion piece". Men er det noe bra?

0
Far: Changing Tides seiler inn i mars

Far: Changing Tides seiler inn i mars

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Noen ganger er det ekstremt deilig å bare slappe av med et rolig spill hvor man får utforske vakre omgivelser mens stillheten synker inn. FAR: Lone Sails har vært et godt...Loading next content