Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rogue Legacy 2

Vi drar på eventyr i Rogue Legacy 2 i dagens livestream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helt i slutten av april lanserte Cellar Door Games offisielt Rogue Legacy 2 etter å ha vært i Early Access lenge. 1.0-oppdateringen bringer nye klasser, nye bosser, flere utfordringer og selvsagt en faktisk avslutning til spillet. Det er med andre ord mye nytt å tygge gjennom her og derfor har vi bestemt oss for å sjekke ut Rogue Legacy 2 i dagens GR Live og se hvordan vi klarer oss i dette utfordrende spillet.

Har du lyst til å få dette med deg begynner vi som vanlig klokken 16 og du finner oss på vår GR Live-side, Facebook, YouTube og Twitch. Rebeca er dagens vert.

Sjekk ut traileren nedenfor i mellomtiden.

HQ
Rogue Legacy 2

Relaterte tekster

0
Rogue Legacy 2Score

Rogue Legacy 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi har tilbragt mye tid på å prøve å mestre Cellar Door Games utfordrende roguelite-oppfølger.

1
Rogue Legacy 2 annonsert

Rogue Legacy 2 annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Folk visste ikke helt hva de skulle tro da gjengen i Cellar Door Games la ut et bilde av et sverd med et mistenkelig to-tall på. Ville vi endelig få en oppfølger til...Loading next content