Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spelunky 2

Vi drar på huleutforsking i Spelunky 2 i dagens GR Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Senere i dag kjører vi i gang nok en GR Live-sending, hvor vi denne ganen skal spille den anerkjente 2D roguelike-plattformeren fra Mossmouth, Spelunky 2.

Dette er oppfølgeren til den høyt elskede originalen og bringer en gruppe huleutforskere til månen, der de må ta seg dypt under den steinete overflaten for å lete etter skatter og savnede familiemedlemmer.

Med masse utfordrende plattforming i vente, dykker vi ned i Spelunky 2 senere i dag på vår GR Live-side. Litt senere enn vanlig denne gangen da vi starter klokken 17. Sjekk ut lanseringstraileren nedenfor for å se hva vi har i vente.

HQ
Spelunky 2

Relaterte tekster

0
Eirik spiller Spelunky 2 klokken 16

Eirik spiller Spelunky 2 klokken 16

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Derek Yu og resten av gjengen i Mossmouth lanserte endelig Spelunky 2 til PlayStation 4 for tretten dager siden, og i morgen kommer spillet til PC også. Det er ikke rart...Loading next content