Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Origins

Vi feirer Sonics bursdag med Sonic Origins i dagens GR Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For de av dere som ikke er klar over det, så er dagen i dag (23. juni) faktisk Sonics bursdag, og i år feirer det lynraske blå pinnsvinet sin 31-årsdag med stil. Sega serverer nemlig en fornyet samling av noen av de tidligste spillene i denne ikoniske franchisen, inkludert originalen, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles og Sonic CD. Tittelen på denne samlingen er Sonic Origins, og er ute i dag, og vi kommer til å sjekke den ut i dagens GR Live.

Ben er dagens vert og det er bare å komme innom vår GR Live-side fra klokken 16 for å bli med på feiringen, og se Sonic Origins i aksjon i cirka en time.

HQ
Sonic Origins

Relaterte tekster

0
Sonic OriginsScore

Sonic Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Det ikoniske blå pinnsvinet er tilbake i en helt ny samling som lar deg oppleve fire av hans tidligste og mest elskede eventyr.Loading next content