Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vi forteller deg alt du trenger å vite om A Plague Tale: Requiem i ny video

Asobo Studios oppfølger har nå kommet til PC, PS5 og Xbox Series.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Asobo Studios oppfølger til det anerkjente A Plague Tale: Innocence ble utgitt tirsdag 18. oktober. For å markere lanseringen var vi vert for en lanseringsstream den dagen, hvor vi spilte gjennom den første timen av spillet og så hvordan Amicia og Hugos andre utflukt startet.

Men for de av dere som ennå ikke har hatt sjansen til å sjekke ut spillet selv, og lurer på hva som gjør denne oppfølgeren unik og til en forbedring sammenliknet med originalen fra 2019, har vi laget en informativ video hvor vi snakker om fortellingen, Amicia og Hugos nye evner, hvordan den bedre teknologien forbedrer opplevelsen, med mer.

Sørg for å sjekke den ut nedenfor, og sørg også for å sjekke ut A Plague Tale: Requiem selv, på PC, PS5, Xbox Series eller til og med som en del av Game Pass-abonnementet ditt.

HQ
A Plague Tale: Requiem

Relaterte tekster

0
A Plague Tale: RequiemScore

A Plague Tale: Requiem

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

A Plague Tale: Requiem er et persondrevet historisk drama som hever seg over forgjengeren på alle måter. Resultatet er ett av årets beste spill.Loading next content