Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Evil Within 2

Vi forteller deg ALT du trenger å vite om The Evil Within 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Senere denne uken vender Tango Gameworks endelig tilbake med den meget ettertraktede oppfølgeren, The Evil Within 2, og igjen blir Sebastian Castellanos' verden snudd på hodet, når han må redde datteren sin, Lily, fra den forferdelige STEM-verdenen.

Det legges opp til rendyrket overlevelse, uhygge og oppfinsomt design, når vi igjen trer inn i Shinji Mikamis skremmende univers. Men, hvis du ennå ikke er helt sikker på hva spillet har å by på, er vi her for å hjelpe deg!

Vi har nemlig laget en liten video, hvor Dóri forteller om spillets forskjellige deler, så du får et innblikk i hva du kan forvente deg.

Du kan se videoen vår nedenfor, og husk å følge med på fredag når vi skal spille to skrekkelige timer med The Evil Within 2 på Gamereactor Live-sendingen vår.

HQ
The Evil Within 2

Relaterte tekster

1
The Evil Within 2Score

The Evil Within 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Shinji Mikami og resten av gjengen i Tango Gameworks låner mye av det beste fra survival horror-sjangeren, men glemmer å tilføre noe nytt.Loading next content