Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vi forteller deg om fordelene ved Xbox Game Pass

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Her på Gamereactor inngår vi en gang i blant en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et gitt produkt. Det gjør at videoen her, som er produsert i overensstemmelse med Gamereactor-gjengen, er sponset.

En av de større suksesshistoriene i denne konsollgenerasjonen er uten tvil introduksjonen av Xbox Game Pass, som raskt utviklet seg til å bli fast inventar hos de fleste Xbox One-eiere. Her får man nemlig ikke bare adgang til indiespill og store tredjepartstitler, men også Microsofts egne eksklusive spill fra lanseringsdatoen av.

Du streamer ikke, men laster snarere heller ned alle de spill tjenesten har å by på for 99kr kroner i måneden. For en lidenskapelig spillentusiast er det litt av en handel, og ettersom mengden av Xbox-eksklusiver øker fortsetter verdien av tjenesten bare å stige.

Ja, vi er faktisk ganske store fans av Game Pass, og derfor er vi glade for å kunne samarbeide med Microsoft om en rekke informative videoer, som forteller deg mer fordelene ved tjenesten.

Den første videoen handler generelt om Game Pass, og du finner den nedenfor.

HQ
Crackdown 3

Relaterte tekster

1
Crackdown 3Score

Crackdown 3

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Et terrorangrep har mørkelagt hele kloden utenom byen New Providence. Sånn kan vi ikke ha noe av, så vi sendte Terry Crews og Robin avgårde for å rydde opp i sakene...Loading next content