Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vi gir bort eksklusive kortpakker til The Elder Scrolls: Legends her!

Moons of Elsweyr heter den nye utvidelsen til The Elder Scrolls: Legends, og vi har en del kortpakker som vi vil dele ut til våre lesere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Kaos spres seg over Khajiit-hjemlandet, Elsweyr, for Imperiet går aggressivt til verks. Byen Rimmen er allerede besatt av Euraxia Tharns styrker, og det er opp til Khajit-folket å slå seg sammen og kjempe for frihet. Her kommer du inn i bildet.

Moons of Elsweyr tilføyer mer enn 75 nye kort til Elder Scrolls-kortspillet, og tilføyer en ny rekke Khajiit-kort. Det vil også være nye drager og Imperium-tematiske kort, som krydrer metaspillet med spennende nye gameplaymuligheter.

Hvis dette er interessant så er du heldig, for vi skal dele ut noen gratispakker her på Gamereactor! Du trenger bare å klikke deg inn på linken nedenfor og løse inn koden på din Bethesda-konto for å få kortene.

Vi tilbyr fire Moons of Elsweyr-pakker og en Legendary Moons of Elsweyr-pakke til registrerte Gamereactor-brukere, så sørg for å logge inn og skynd deg for å få en kode - vi har nemlig kun et begrenset antall, og de blir utdelt med førstemann-til-mølla-prinsippet.

https://www.gamereactor.no/betakey/?batch=1833&md5=2b5bac146a58ca7bce136aeb254f5e9f

HQ

Relaterte teksterLoading next content