Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil: Revelations

Vi gir bort gratis Resident Evil-våpen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Har du lyst til å variere zombieslakten i Resident Evil: Revelations til PC, Playstation 3 eller Xbox 360? Da kan vi og Capcom gjøre deg en tjeneste. Vi deler nemlig ut koder til snikskytterriflen M4021.

Koden for våpenet er ada.

For å løse inn koden går du bare inn på Residentevil.net, oppretter en konto og kobler deg til spillet. Klikk på "Main title", finn "Present code" og skriv inn koden. Til slutt klikker du på "Transfer items" for å overføre riflen til spillet.

Koden kan løses inn frem til torsdag 6. juni klokken 00.01.

Resident Evil: Revelations

Relaterte tekster

4
Resident Evil: RevelationsScore

Resident Evil: Revelations

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg - GR SE

Jill Valentine reiser på enda et Middelhavscruise i HD-konverteringen av den tidligere bærbare monsterslakten. Vi har satt karakter på Resident Evil: Revelations...

2
Vi gir bort gratis Resident Evil-våpen

Vi gir bort gratis Resident Evil-våpen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Har du lyst til å variere zombieslakten i Resident Evil: Revelations til PC, Playstation 3 eller Xbox 360? Da kan vi og Capcom gjøre deg en tjeneste. Vi deler nemlig ut...Loading next content