Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wanted: Dead

Vi hakker og kutter i Wanted: Dead i dagens GR Live

Bli med på en time med Soleils actiontittel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er det Valentinsdag, og uten tvil har mange av dere planer med en betydelig annen på grunn av dette. Vel, avbryt dem og vend i stedet oppmerksomheten mot et helt nytt spill fra noen av folkene bak Ninja Gaiden.

Kjent som Wanted: Dead kommer denne tittelen fra en utvikler som består av en haug med bransjeveteraner, og regnes som en hack n 'slash som ber spillere om å beseire horder av kriminelle som har overhalet Hong Kong, alt som en del av Zombie Unit-polititroppen. Når det gjelder hvordan laget fikk dette navnet la oss bare si at døden ikke akkurat er en fiende i denne tittelen.

Med mye å se frem til, kommer vi til å hoppe inn i Wanted: Dead i dagens GR Live, hvor vår egen Rebeca skal være vertskap og spille gjennom den første timen av den blodige tittelen.

Bli med Rebeca på GR Live-hjemmesiden for å se kaoset mens det utfolder seg klokken 16.

Wanted: Dead

Relaterte tekster

0
Wanted: DeadScore

Wanted: Dead

ANMELDELSE. Skrevet av Måns Lindman

Vi har mistet tellingen på hvor mange ganger vi døde i det strålende retroinspirerte Wanted: Dead.Loading next content