Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Vi har fått tak i Alienware x14

Som en del av den siste episoden av Quick Look, har vi lekt med den bærbare datamaskinen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som en del av den nyeste utgaven av Quick Looks, har vi vottene våre på den splitter nye spilldatamaskinen Alienware x14, som kalles verdens tynneste 14" bærbare spilldatamaskin.

Kommer med et monster 80 Wh batteri for tonnevis av spilletid og bruk uten å måtte koble opp til strømnettet for en påfylling, samt skryte av Alienwares Cryo-tech kjøleløsning for å sikre at enheten beholder en sunn temperatur når den er under maksimal belastning, er denne bærbare datamaskinen ideell for de som leter etter en spill-bærbar PC, men er bevisste på enhetens størrelse og vekt.

For å se om denne bærbare datamaskinen er den for deg, må du sjekke ut den nyeste episoden av Quick Look, der vår egen Magnus gir noen korte tanker og noen nyttige fakta om systemet.

HQ


Loading next content