Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Quest Builders 2

Vi har lært litt mer om Dragon Quest Builders 2

Oppdag gledene ved jordbruk, samt de nye Builder-verktøyene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I siste utgave av Famitsu-magasinet (via Gematsu) har det dukket opp litt informasjon om Dragon Quest Builders 2, spesifikt om jordbrukssystemet.

I Dragon Quest Builders 2 må du kolonisere sterile landområder med venne dine for å gjenopplive dem. For å oppnå dette må du ta i bruk jordbruksmekanikken i spillet. Du må renske opp i jordsmonnet, for så plante et fugleskremsel som signaliserer til bønder i nærheten at landområdet må kultiveres. Etter litt tid og innsats kan du høste fruktene av det du har sådd.
Ved å gjøre dette øker du takknemligheten til øyas innbyggere, som igjen låser opp nye byggemuligheter. Andre nyheter inkluderer byggeverktøy som hammer, hansker og Thirsty Pot.

Hammeren kan også brukes som et våpen, men det gjør mindre skade enn vanlife våpen. I motsetning til vanlige våpen kan hammeren ødelegge hva som helst. Hanskene lar deg flytte gjenstander uten å ødelegge dem, noe som er veldig nyttig når du skal omarrangere ting. Thirsty Pot lar deg skape en vannkilde hvor som helst, som igjen lar deg forme dine egne vannveier.

Dragon Quest Builders 2 kommer til PS4 og Switch den 20. desember i Japan. Spillet har foreløpig ikke fått noen lanseringsdato i vesten.

Hva synes du om de nye mekanikkene?

Dragon Quest Builders 2
Dragon Quest Builders 2

Relaterte tekster

1
Dragon Quest Builders 2Score

Dragon Quest Builders 2

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Endelig er oppfølgeren til et av de mest sjarmerende byggespillene her. Peter har kastet seg ut i Dragon Quest Builders 2 og han har hatt vansker med å stoppe!Loading next content