Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Cthulhu

Vi har pratet med Jean-Marc Gueney om Call of Cthulhu

Vi har snakket litt med spilldesigneren fra Cyanide.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Call of Cthulhu: The Official Video Game er et kommende overlevelsesskrekkspill basert på historiene til H.P Lovecraft, og det gamle penn-og-papir-rollespillet, Call of Cthulhu fra 1981. Spillet utvikles av Cyanide, og har vært i produksjon siden 2014.

Da Gamereactor var i Paris nylig fikk vi muligheten til å prate litt med spilldesigner Jean-Marc Gueney om spillet, inspirasjonskildene, settingen og mekanikken. Du kan se hele intervjuet i videoen nedenfor.

HQ
Call of Cthulhu

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 8

Gamereactors store julekalender - Luke 8

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gamereactors store julekalender fortsetter med luke nummer 8! Hva finner vi bak denne luka, mon tro? Cthult, en utgave av Call of Cthulhu pakket inn i en mystisk bok, som...

0
Alt om Call of Cthulhu

Alt om Call of Cthulhu

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi møtte sjefen for brettdesign, Romain Wiart, og prosjektsjef Diane Quenet på E3-messen, og vi stilte dem til veggs for å finne ut sannheten om det kommende Call of...Loading next content