Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fall Guys: Ultimate Knockout

Vi kjemper om kronen i Fall Guys: Ultimate Knockout i dagens livestream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var først nylig at Mediatonic endelig ga ut Fall Guys: Ultimate Knockout på Xbox og Nintendo Switch, og også gjorde det gratis å spille på alle plattformer, en avgjørelse som gjorde at millioner av spillere strømmet til for å kjempe om kronen. Og siden spillet er såpass aktuelt igjen tenkte vi at det er på tide å dra tilbake til Blunderdome for å sjekke ut alle de nye modusene og funksjonene som har blitt lagt til.

Rebeca er dagens vert og setter i gang klokken 16. Om du vil se om hun klarer å vinne en runde eller to er det bare å komme innom vår GR Live-side når hun setter i gang. Du kan se den nyeste traileren for spillet nedenfor.

HQ
Fall Guys: Ultimate Knockout

Relaterte tekster

0
Fall Guys: Ultimate KnockoutScore

Fall Guys: Ultimate Knockout

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med en kombinasjon av gelébønner og gameshowet Takeshi's Castle viser Mediatonic at battle royale-sjangeren kan være kjempemoro selv uten skytevåpen.Loading next content