Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2: Lightfall

Vi møter vår ende i Destiny 2: Lightfall i dagens GR Live

Bli med på dagens livestream hvor vi skal dykke ned i den seneste utvidelsen til Bungies massive sci-fi-epos.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kveld ble neste (og nest siste) utvidelse lansert i Bungies Light and Darkness-saga for Destiny 2. Destiny 2: Lightfall setter den store antagonisten The Witness i sentrum og planter den forferdelige karen rett utenfor jordens dørstokk. Vi drar av sted til cyberpunk-byen Neomuna på Neptun for å finne et verktøy som er i stand til å bremse eller stoppe The Witness helt, alt mens vi møter den tidligere Cabal-keiseren, Calus, igjen.

Det er mye å utforske og dykke inn i i den nye utvidelsen, og vi skal begynne på den i dagens GR Live, hvor jeg fra vanlig tid kl. 16:00 vil være vert for en to timer lang stream dedikert til det nye Destiny 2-tillegget.

Sørg for å få det med deg GR Live-hjemmesiden, og sørg også for å se lanseringstrailerne for Lightfall og den nye Season of Defiance nedenfor.

HQ
HQ
Destiny 2: Lightfall

Relaterte teksterLoading next content