Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
DC's Justice League: Cosmic Chaos

Vi redder Happy Harbour i DC's Justice League: Cosmic Chaos i dagens GR Live

Bli med oss for en time av den PHL Collective-utviklede tittelen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er lanseringsdagen for det som kan være det beste Justice League-spillet i 2023. Etter den dårlige mottakelsen fra fansen for Suicide Squad: Kill the Justice League, har utvikleren PHL Collective en sjanse til å stjele rampelyset og ta tittelen som årets beste Justice League, forutsatt DC's Justice League: Cosmic Chaos lever opp til det vi så under forhåndsvisningsøkten for noen uker siden.

Mens vi har en anmeldelse for Cosmic Chaos på vei, skal vi også sjekke ut spillet i dagens GR Live, hvor vår egen Rebeca ønsker å spille gjennom den første timen av spillet, fra kl 16:00.

Sørg for å bli med henne på GR Live-hjemmesiden, og før alt dette starter, sørg for å også få med deg en trailer for spillet nedenfor.

HQ
DC's Justice League: Cosmic Chaos

Relaterte tekster

0
DC's Justice League: Cosmic ChaosScore

DC's Justice League: Cosmic Chaos

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Suicide Squad: Kill the Justice League kan ha blitt utsatt på ubestemt tid, men det betyr ikke at det er mangel på digital Justice League-underholdning... snarere tvert imot!Loading next content