Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Redfall

Vi reiser til byen Redfall i dagens GR Live

Bli med på åpningen av Arkanes nyeste tittel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er en stor dag for Xbox, Bethesda og Arkane, ettersom sistnevnte offisielt har lansert sin nyeste tittel, det vampyriske actionspillet, Redfall. Dette spillet tar spillerne med til den sjarmerende kystbyen Redfall for å slå tilbake mot en vampyrtrussel som har isolert byen fra omverdenen og til og med blokkert solen, og ber spillerne om å jakte på de blodsugende monstrene og finne ut hvordan de ble til, enten alene eller sammen med noen venner.

Mens vi allerede har gjennomgått spillet, kommer vi også til å dedikere dagens GR Live-sending til Redfall, hvor jeg starter på det vanlige tidspunktet kl. 16:00, og vil være vert for åpningstimen av spillet, alt på GR Live-hjemmesiden.

Sørg for å få med deg spillet i aksjon, og ta også en titt på lanseringstraileren for Redfall nedenfor for et glimt av hva som kommer.

HQ
Redfall

Relaterte tekster

0
RedfallScore

Redfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Arkanes vampyr-actionspill er her, men er det vinneren Xbox trenger eller en plett på en vanligvis fantastisk utviklers rekke.Loading next content