Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Vi reiser til Horizon Forbidden Wests Burning Shores i dagens GR Live

Bli med på åpningstimen av utvidelsen for Guerrillas kritikerroste eventyr.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag markerer den globale lanseringsdatoen for Horizon Forbidden Wests første store utvidelse, ettersom Burning Shores-tillegget har ankommet og vil ta Aloy til de tektoniske kystene av fremtidens Los Angeles for å møte nye trusler og nye allierte.

Utvidelsen er imidlertid kun tilgjengelig for PlayStation 5-spillere , og vi kommer til å hoppe inn i åpningstiden for den i dagens GR Live, hvor jeg skal være vertskap og se hvordan drømmenes by utvikler seg i Guerrillas postapokalyptisk fremtid.

Husk å bli med meg på GR Live hjemmesiden kl 16:00, og også sjekke ut lanseringstraileren for utvidelsen nedenfor.

HQ
Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden West - Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West - Burning Shores

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aloys historie ser bedre ut enn noensinne og forbedrer noen aspekter av grunnspillet, men mangler fortsatt det spesielle som ville stoppet det fra å forsvinne inn i skyggen av kommende spill.

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content