Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online

Vi reiser tilbake til The Elder Scrolls Onlines Tamriel i dagens GR Live

Siden spillet for øyeblikket er gratis å spille, kommer vi til å sjekke det ut i en time.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda lar for øyeblikket hvem som helst dykke ned i den massive verdenen Tamriel i The Elder Scrolls Online, som en del av utviklerens nyeste Free Play Event. Dette er tilgjengelig på alle plattformer (PC, Xbox og PlayStation), og hvem som helst kan laste ned og spille grunnspilldelene av det enorme rollespillet frem til mandag 17. april.

Siden dette er tilfelle, kommer vi til å reise tilbake til Tamriel i dagens GR Live, hvor vår egen Rebeca vil være vertskap og skal spille gjennom en time av fantasytittelen, og du kan få det med deg på GR Live hjemmesiden kl 16:00.

Husk å stikke innom for å få med deg spenningen live, og ta også turen hit for å se nøyaktig hva du kan finne på i The Elder Scrolls Onlines nyeste Free Play Event.

The Elder Scrolls Online

Relaterte tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Elder Scrolls-serien inntar nettrollespillsjangeren, og vi har sendt Robin på et storslått eventyr på leting etter den sangnomsuste karakteren...Loading next content