Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yoku's Island Express

Vi ser litt nærmere på sjarmøren Yoku's Island Express

Vi dro til Villa Gorilla for å spille Yoku's Island Express på Switch.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Plattform-pinballeventyret Yoku's Island Express kommer til en rekke plattformer senere denne måneden, og vi fikk nylig muligheten til å prøve ut spillet på Nintendo Switch sammen med Mattias Snygg og Linus Larsson (med kontrolleren) fra Villa Gorilla. Vi får en ganske rask gjennomgang av spillet opp til det punktet hvor Yoku, hovedfiguren i spillet, leverer et brev til en av kokkene på øya. Mens vi spiller snakker vi med utviklerne om utviklingen av spillet, designvalg og interessante mekanikker, og du kan se hele samtalen i videoen under.

Gleder du deg til Yoku's Island Express?

HQ
Yoku's Island Express
Yoku's Island Express
Yoku's Island Express

Relaterte tekster

0
Yoku's Island ExpressScore

Yoku's Island Express

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Posteresonkel, posterestante, eller posterodactyl? Billen Yoku tar på seg alle utfordringene i dette megasjarmerende pinball-aktige spillet.

0
Vi spiller Yoku's Island Express

Vi spiller Yoku's Island Express

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I tirsdagens utgave av GR Live prøvde vi oss på det ultra-sjarmerende pinball-eventyret Yoku's Island Express, og hadde det skikkelig kos med det. En annen som har kost...

0
Yoku's Island Express får nydelig cover

Yoku's Island Express får nydelig cover

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Nylig møtte vi utviklerne i Villa Gorilla og fikk spille litt av det kommende Yoku's Island Express, som virker som et supersjarmerende plattformeventyr. Nå har vi også...Loading next content