Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Vi sjekker ut Atomic Heart på dagens GR Live

Bli med på åpningstimen av Mundfishs forventede actiontittel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi markerer den globale lanseringsdatoen for Mundfishs BioShock-aktige actiontittel, Atomic Heart, ved å gjøre spillet til fokus for dagens GR Live. Det stemmer, vi vil prøve å hoppe inn i den slående, men skremmende verdenen til Facility 3826 på dagens strøm, hvor vi vil møte alle slags roboter og mutanter mens vi ser ut til å avdekke hva som førte til at utopien falt i uorden.

Fra og med vanlig tid 15:00 GMT / 16:00 CET, vil det være vår egen Rebeca som vil være vert og ønsker å spille gjennom den første timen av spillet, alt på GR Live-hjemmesiden.

Sørg for å stikke innom og fange handlingen, og sørg også for å lese vår anmeldelse av Atomic Heart her, for å se hva vi syntes om Mundfishs forventede prosjekt.

Atomic Heart

Relaterte tekster

0
Atomic Heart - Annihilation InstinctScore

Atomic Heart - Annihilation Instinct

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Mishandlet av en snakkende and og løper ærend for en kåt AI. Annihilation Instinct er like merkelig som hovedspillet, men er utvidelsen også like bra?

0
Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Mundfish tar en sprekk på et BioShock-stil spill med denne actiontunge tittelen satt i et alternativt Sovjetunionen.Loading next content