Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Scorn

Vi sjekker ut det H.R. Giger-inspirerte Scorn i dagens GR Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er den offisielle lanseringsdatoen til Ebb Softwares skumle, grufulle, H.R. Giger-inspirerte eventyrspill, Scorn. Spillet kommer til både PC og Xbox Series, og er satt i en urovekkende og uvanlig verden laget av kjøtt og annet gørr, og ber spilleren utforske og oppdage betydningen av selve spillets verden.

Scorn ble lansert kl. 12 i ettermiddag og vi skal selvfølgelig sjekke det ut i dagens GR Live. Rebeca er dagens vert og dykker ned i den dystre verden kl. 16 som vanlig på vår GR Live-side for å spille den første timen. I mellomtiden kan du sjekke ut en trailer for spillet nedenfor for å få en idé om hva vi har i vente.

HQ
Scorn

Relaterte tekster

1
ScornScore

Scorn

ANMELDELSE. Skrevet av Claus Larsen

Frastøtende, forvirrende og kvalmende brunt, Scorn er likevel et godt realisert og atmosfærisk skrekkeventyr.

0
Scorn lanseres tidligere enn planlagt

Scorn lanseres tidligere enn planlagt

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mens vi jevnlig får utsettelser av spill i disse dager er det enkelt som blir ferdige før planlagt, og derfor tar en annen vri for å komme seg unna noen konkurrenter....Loading next content