Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom 64

Vi sjekker ut Doom 64

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sammen med Doom Eternal har Doom 64 også blitt tilgjengelig på dagens plattformer. Det viser dagens gamere hvordan ting ble gjort i 1997 og tilbyr til og med et helt nytt kapittel som finner sted etter hovedkampanjen.

Vi kommer til å publisere en anmeldelse av denne oppdaterte versjonen av Doom 64 i løpet av helgen, og i mellomtiden byr vi på et kvarters gameplay som du kan se nedenfor.

Er du gira på et gjensyn med Doom 64?

HQ
Doom 64

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live: Doom 64

Klokken 16 på GR Live: Doom 64

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

En oppdatert versjon av Doom 64 ble lansert i dag, og om du forhåndsbestilte Doom Eternal skal du ha fått Doom 64 som en del av pakken. Vi kommer med en anmeldelse av det...

0
Vi sjekker ut Doom 64

Vi sjekker ut Doom 64

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Sammen med Doom Eternal har Doom 64 også blitt tilgjengelig på dagens plattformer. Det viser dagens gamere hvordan ting ble gjort i 1997 og tilbyr til og med et helt nytt...Loading next content