Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fashion Police Squad

Vi sjekker ut Fashion Police Squad i dagens livestream

Se den første timen av Mopeful Games' unike skytespill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er et nytt år og vi er tilbake og klare til å sjekke ut en rekke titler i forbindelse med GR Live igjen, og i dag skal vi se nærmere på et unikt skytespill som handler om å redde innbyggerne fra deres egen dårlige klesstil.

Spillet heter Fashion Police Squad, og gir spillere i oppdrag å stoppe forbrytelser i form av dårlig klesstil ved å bruke Belt of Justice og den skreddersydde symaskinen til å utrydde posete jeans, kjedelige dresser, sokker med sandaler og mer.

For å se hvordan alt dette fungerer spillmessig er det bare å komme innom vår GR Live-side fra kl. 16 hvor verten vår Rebeca skal spille gjennom den første timen.

Fashion Police Squad

Relaterte tekster

0
Fashion Police SquadScore

Fashion Police Squad

ANMELDELSE. Skrevet av David Hedin

Kan et spill lære David å slutte å bruke slappe bukser som viser myntsporet hans? Sannsynligvis ikke, men det kan i det minste underholde.Loading next content