Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grounded

Vi sjekker ut Groundeds Shroom and Doom-oppdatering i dagens livestream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått lang tid siden vi sist sjekket ut Obsidians overlevelseseventyr Grounded (11 måneder for å være presis), så vi tenkte det var på tide med et gjensyn. Xbox Preview-spillet har nylig fått den store Shroom and Doom-oppdateringen og denne gjør noen store endringer som fansen har etterspurt siden dag én. Visse skapninger kan nå bli kjæledyr, Achievements er endelig tilføyet og spillet har fått sin første boss som er en gigantisk edderkopp.

Hvis du vil se hva denne nye oppdateringen tilføyer med egne øyne, er det bare å surfe innom vår GR Live-side fra klokken 16 når vi setter i gang.

Grounded

Relaterte tekster

0
GroundedScore

Grounded

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har utforsket en enorm hage i det fenomenale Grounded, et eventyr som gir en helt ny mening til begrepet "store utfordringer".

0
Grounded har fått lanseringsdato

Grounded har fått lanseringsdato

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tidligere i sommer ga Xbox Game Studios og Obsidian oss den gode nyheten at Grounded vil forlate Early Access og lanseres for fullt en gang i september. I dag er det tid...Loading next content