Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Vi sjekker ut Halo Infinites andre sesong i dagens livestream

Bli med oss og sjekk ut det nye innholdet i 343 Industries sci-fi-skytespill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne uken ble den andre sesongen av Halo Infinite sparket i gang, en sesong kjent som Lone Wolves. Selv om sesongen har blitt møtt med litt skuffelse fra fansen på grunn av dens mangelfulle og hele seks måneder lange "roadmap", kommer den med den første betydelige tilføyelsen av innhold siden spillet ble lansert i november i fjor.

Og siden det er nytt innhold å sjekke ut her har vi tenkt til å spille litt Halo Infinite i dagens GR Live. Ben er dagens vert og er klar for å knerte Spartans i den nye spillmodusen og på de nye kartene fra klokken 16. Du kan få det med deg på vår GR Live-side, Facebook, YouTube eller Twitch.

Sjekk ut traileren for Lone Wolves nedenfor.

HQ
Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content