Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Vi sjekker ut Halo Infinites store vinteroppdatering i dagens livestream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Halo Infinites vinteroppdatering har vært litt av et beist. Oppdateiringen brakte Forge-betaen, co-op til kampanjen, forbedringer av matchmaking og endret XP-systemet, alt sammen med et nytt, betydelig kortere 30-stegs Battle Pass, ekstra eventer og en rekke andre godbiter. Så etter rundt et år med ganske skuffende oppdateringer og sesonger, er denne oppdateringen mildt sagt etterlengtet, og vi kommer til å sjekke den ut i dagens GR Live.

Fra klokken 16 som vanlig, kommer Ben til å dykke ned i Halo Infinite igjen for å se hvordan tittelen har endret seg og utvidet seg med denne oppdateringen. Husk å stikke innom vår GR Live-side når vi setter i gang for å bli med på moroa.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content