Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Session

Vi sjekker ut Session i dagens GR Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en periode i Early Access, har Crea-ture Studios offisielt gitt ut Session. Denne tittelen er designet som et skateboardsimulatorspill, og er satt i en urban verden som ber om å bli flippet og grindet på, og har et kontrollsystem som forsøker å på best mulig vis gi følelsen av hvordan det virkelig føles å rulle rundt og trikse på et skateboard.

Nå som hele spillet offisielt er ute, kommer vi til å dykke inn i Session i dagens GR Live, hvor verten vår Rebeca skal spille en time fra kl. 16.00 som vanlig. Du kan få det hele med deg på vår GR Live-side. Og før vi går live, anbefaler vi å sjekke ut traileren for Session nedenfor, for en idé hva vi har i vente om noen timer.

HQ
Session

Relaterte tekster

0
Session utsettes på Xbox One

Session utsettes på Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I august kunne crea-ture gi oss den gledelig nyheten at Session, som jeg atter en gang må gjenta åpenbart er studioets svar på Skate-serien, ville komme til PC som Early...Loading next content