Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2: The Witch Queen

Vi skal spille Destiny 2: The Witch Queen i dagens GR Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går var den globale lanseringsdagen for den lenge etterlengtede siste utvidelsen til Bungies sci-fi skytespill, Destiny 2, en utvidelse som endelig lar spillere ta kampen mot en av de mest kjente og farligste fiendene i spillets univers: Savathûn, Witch Queen.

Naturligvis er utvidelsen oppkalt etter nettopp denne fienden, og ser spillere begi seg inn i hennes mystiske troneverden for å endelig eliminere henne og nøytralisere trusselen hun utgjør for The Last City, men å gjøre det er lettere sagt enn gjort, siden hun har alle slags nye mektige undersåtter som vil stå i veien for deg.

Med masse Destiny 2-innhold å tygge igjennom, skal vi dykke ned i Destiny 2: The Witch Queen i et par timer i dagens GR Live. Vi starter som vanlig klokken 16 og du kan få det med deg på vår GR Live-side, Facebook, YouTube og Twitch.

Se lanseringstraileren til The Witch Queen nedenfor.

HQ
Destiny 2: The Witch Queen

Relaterte tekster

Destiny 2: The Witch QueenScore

Destiny 2: The Witch Queen

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Da var det dags igjen! Forrige utvidelsespakke, Beyond Light, er sånn sirkum femten måneder gammel. Bungie har tatt seg tid med The Witch Queen og fraviket fra den...Loading next content