Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: Republic Commando

Vi skal spille Star Wars: Republic Commando i dagens livestream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dagens livestream får vi et gjensyn med en gammel klassiker som har fått nytt liv på PS4 og Nintendo Switch. Star Wars: Republic Commando er et squad-basert skytespill satt til Klonekrigen, som originalt ble utgitt på Xbox og PC tilbake i 2005. Hele 16 år etter lanseringen er det fortsatt et av de beste Star Wars-spillene noensinne utgitt, og med sitt vellagde taktiske gameplay er det vanskelig å ikke se hvorfor.

I dagens livestream skal vi sjekke ut de første to timene av spillet for å se hvor bra det har holdt seg i gjennom alle disse årene. For å få med deg streamen kan du komme innom vår GR Live-side fra klokken 16 når vi setter i gang.

Star Wars: Republic Commando

Relaterte tekster

0
Star Wars: Republic CommandoScore

Star Wars: Republic Commando

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Vi gamere er ikke akkurat skjemt bort på gode Star Wars-spill før nå i det siste. Republic Commando fortsetter med den høye standardenLoading next content