Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lawbreakers

Vi snakker med Cliff Bleszinski om Lawbreakers

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en lang periode med alphaer og betaer er det endelig klart for lanseringen av Lawbreakers denne sommeren, nærmere bestemt 8. august.

Spillet er laget av den meritterte designeren Cliff Bleszinski (tidligere Epic Games hvor han jobbet med Gears of War-serien), og allerede fra første trailer så det for alvor ut til å være konkurransepreget, raskt, intenst og spennende.

Spillet slippes til PC og Playstation 4 om under to måneder, og på årets E3-messe fikk vi sjansen til å snakke med Boss Key Productions-sjefen om det kommende spillet. Intervjuet ser du her:

HQ
Lawbreakers

Relaterte tekster

0
Lawbreakers blir gratis

Lawbreakers blir gratis

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det gikk ikke så bra for skytespillet Lawbreakers, og nå har Nexon kunngjort at spillet er free-to-play, med en stor hake... Spillets servere stenges i september. Denne...

0
Boss Key legger Lawbreakers på is

Boss Key legger Lawbreakers på is

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Lawbreakers, det tyngdekrafttrossende skytespillet fra Boss Key Productions, har offisielt blitt lagt på is etter at studioet annonserte at de går videre til andre...Loading next content