Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry: New Dawn

Vi snakker med den kreative sjefen til Far Cry: New Dawn

Etter at vi tok en titt på spillet, slo vi av en prat med Jean-Sebastien Decant.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Far Cry: New Dawn var et av spillene som ble vist frem på The Game Awards, hvor Ubisoft benyttet anledningen til å løfte sløret på denne enkeltstående oppfølgeren til Far Cry 5.

Vi i Gamereactor visste litt om spillet før det i det hele tatt ble avduket, fordi Ubisoft inviterte oss på en forhåndsvisning av spillet, hvor vi også fikk muligheten til å slå av en prat med den kreative sjefen Jean-Sebastien Decant.

"It's set in a post-apocalyptic America," fortalte Decant oss, "17 years after a global nuclear apocalypse. And you play a brand new character whose mission is to help a group of survivors that is facing a new and vicious threat - it's the Highwaymen and their unruly leaders, Mickey and Lou the twins."

Under intervjuet fortalte Decant oss også om sagbladet ("the craziest weapon we've ever created"),i tillegg til ekspedisjonen som tar spilleren til områder utenfor Hope County (settingen til dette spillet og Far Cry 5), og mer om hvilke endringer den postapokalyptiske settingen fører med seg til serien.

Far Cry: New Dawn kommer til PC, PS4 og Xbox One den 15 februar, og du kan lese forspillet vår her, samt se hele intervjuet i videoen nedenfor.

HQ
Far Cry: New Dawn

Relaterte tekster

8
Far Cry: New DawnScore

Far Cry: New Dawn

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har gjort mange interessante endringer for å kunne bringe den populære serien til postapokalypsen. Dessverre er noen av seriens velkjente problemer til stede også.

0
Klokken 16 på GR Live: Far Cry: New Dawn igjen

Klokken 16 på GR Live: Far Cry: New Dawn igjen

NYHET. Skrevet av Sam Bishop

Lik det eller ei, Far Cry: New Dawn kom med mye av det vi kjenner fra serien den 15. februar. Gjengen i GRTV har ikke hatt så mye tid til å se på det som de ønsket, så i...

0
Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Far Cry: New Dawn er en indirekte oppfølger til Far Cry 5, som ble avsluttet på bombastisk vis i fjor. Nå, nesten 20 år senere, tar vi turen tilbake til Hope County for å...Loading next content