Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SteamWorld Heist

Vi snakker med SteamWorld Heist-skaperen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Steambots har satt kursen mot verdensrommet, og i dette intervjuet med Image & Form-sjefen Brjann Sigurgeirsson får vi vite mer om det litt snodige, siderullende spillet.

"This time we're following Captain Piper who is running a band of ragtag robots heisting other robot ships and so on. And they're only beating up bad guys."

Vi snakket også om mulighetene for en iron man-modus siden det ikke finnes noen såkalt "permadeath" (det ble vurdert som for strengt), og det kan hende at dette blir inkludert som en DLC ved en senere anledning.

HQ

Siden intervjuet fant sted har Image & Form bekreftet at lanseringen er utsatt til senere i år. Utvikleren har også sluppet en gameplayvideo som viser Captain Piper og noen av hennes makkere.

HQ

Relaterte tekster

0
SteamWorld HeistScore

SteamWorld Heist

ANMELDELSE. Skrevet av Fredrik Säfström

Det første spillet tok verden med storm, og med oppfølgeren ønsket svenske Image & Form å gjenta bedriften. Vi har satt karakter på SteamWorld Heist...

0
Se slipptraileren til SteamWorld Heist

Se slipptraileren til SteamWorld Heist

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag kunne det svenske spillstudioet Image & Form slippe deres turbaserte strategispill SteamWorld Heist. Dette ble tilgjengelig via nedlasting til 3DS, og du finner det...

0
SteamWorld Heist til 3DS neste uke

SteamWorld Heist til 3DS neste uke

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I november kunne svenskene i Image & Form fortelle at SteamWorld Heist skulle slippes til 3DS i løpet av denne måneden. Da hadde de ingen dato spikret, men det har de...Loading next content