Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vi sparker i gang en stor CS:GO-turnering med pengepremie og masse HyperX-utstyr å vinne

Vi feirer HyperXs 20-årsjubileum med en gigantisk e-sportsturnering, og du kan bli med.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Registrer deg for turneringen her

HQ

I dag starter registreringene til vår 2v2 CS:GO-turnering sponset av HyperX og Elkjøp. Det er kvalifikasjon 29. oktober 2022, med kvartfinaler, semisemifinaler og finaler 30. oktober 2022.

Er laget ditt det beste i Norden? Vil du ha skryterett utover dine villeste drømmer? Registrer deg nå, eller hvis du føler deg eventyrlysten, vil Gamereactor matche individuelle spillere for å sette opp nye lag. Etter at du har registrert deg og opprettet laget ditt, vil en mulighet for å invitere en lagkamerat direkte til laget ditt bli gitt.

Alle lag spiller kvalifiseringsrunden mot hverandre 29. oktober, der de åtte siste lagene går videre til finalen søndag 30. oktober.

Alle lagmedlemmer må være lovlige statsborgere i og lovlig bosatt i ett av de fire nordiske landene, men blandede lag er fullt tillatt.

Registreringene avsluttes 27. oktober 2022 kl. 23.59, og du kan registrere deg her.

Premier:

1. plass:


  • €1000 til deling

  • HyperX-utstyr bestående av et Cloud Alpha Wireless-headset, Alloy Origins 65-tastatur, Pulsefire Haste Black-mus, og en Pulsefire Mat L-musematte til begge deltakere på laget.

2. plass:


  • HyperX-utstyr bestående av et Cloud II Wireless-headset, Alloy Origins 60-tastatur, Pulsefire Haste Black-mus, og en Pulsefire Mat L-musematte til begge deltakere på laget.

3. plass:


  • HyperX-utstyr bestående av et Cloud II Wireless-headset, Alloy Origins Core-tastatur, Pulsefire Haste Black-mus, og en Pulsefire Mat L-musematte til begge deltakere på laget.

Eliminering: 29/10 2022 @ 12.00 CEST
Kvart-, semi- og finaler: 30/10 @ 15.00 CEST

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content