Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Requiem

Vi spiller den første timen av A Plague Tale: Requiem i dagens livestream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er den globale lanseringsdagen for A Plague Tale: Requiem, actioneventyr-oppfølgeren fra den franske utvikleren Asobo Studio, som tar opp og fortsetter historien om søsknene Amicia og Hugo de Rune, mens de reiser rundt i Europa på leting etter en kur mot sistnevntes fryktelige sykdom, samtidig som de må unngå forfølgende angripere.

Spillet er tilgjengelig på PC, Xbox Series og PlayStation 5, og er også inkludert med Game Pass. For å markere denne store lanseringen, kommer vi til å spille den første timen av A Plague Tale: Requiem i dagens GR Live. Ben er dagens vert og du kan få det hele med deg fra kl. 16 på vår GR Live-side.

I mellomtiden kan du lese Ingars anmeldelse av spillet her.

A Plague Tale: Requiem

Relaterte tekster

0
A Plague Tale: RequiemScore

A Plague Tale: Requiem

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

A Plague Tale: Requiem er et persondrevet historisk drama som hever seg over forgjengeren på alle måter. Resultatet er ett av årets beste spill.Loading next content