Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Vi spiller Grand Theft Auto V på PlayStation 5 i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter noen måneder med ekstra venting ble Grand Theft Auto V endelig lansert på PlayStation 5 og Xbox Series i går, noe som selvsagt ikke skal gå forbi i stillhet selv om vi må betale for oppgraderingen.

Ben var ikke engang gammel nok til å spille GTA V da det kom ut i 2013, så da passer det godt at akkurat han skal streame PS5-utgaven i to timer som en del av dagens GR Live. I kjent stil kan du se hvordan dette går og hvor store oppgraderingene er fra klokken 16 på GR Live-siden vår, Facebook, YouTube og/eller Twitch.

HQ
Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content