Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Vi spiller Resident Evil 4 i dagens GR Live

Bli med på åpningstimen av Capcoms overlevelsesskrekk-remake.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I morgen er en stor dag for Resident Evil-fans, da det markerer lanseringen av Resident Evil 4, remaken av overlevelsesskrekkspillet fra 2005. Å se spillere som opplever Leons soloutflukt der han må dra inn i en bortgjemt spansk landsby for å finne og redde USAs presidentdatter, som har blitt kidnappet av den grusomme og plagede Los Iluminados-klanen, har dette spillet den samme hovedhistorien, men har forskjellige visuelle, tekniske og andre oppdateringer og forbedringer for å bringe det i tråd med moderne spillstandarder.

Men du kan både lese mer om det i Rubens anmeldelse her eller se det i vår videoanmeldelse nedenfor, eller enda bedre, kom og sjekk ut åpningstimen av spillet, live via dagens stream.

Fra vanlig tid kl 16:00, vil jeg være vert og ønsker å spille gjennom de første par kapitlene i spillet, og du kan få det med deg på GR Live-hjemmesiden.

Resident Evil 4 lanseres på PC, PlayStation og Xbox 24. mars.

HQ
Resident Evil 4

Relaterte tekster

3
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Vi har endelig kommet full sirkel, og tittelen som revolusjonerte sjangeren er tilbake - denne gangen med nøkkelringer.Loading next content