Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Survivor

Vi spiller Star Wars Jedi: Survivor i dagens GR Live

Bli med på åpningen av Respawn Entertainments etterlengtede oppfølger.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I morgen er en stor dag for Star Wars-fans fordi det markerer den globale lanseringsdatoen for Respawn Entertainments etterlengtede oppfølger, Star Wars Jedi: Survivor. Spillet ankommer rundt en uke før den årlige Star Wars Day, og plukker opp fem år etter hendelsene i Star Wars Jedi: Fallen Order, og ser Cal Kestis prøver å finne sin plass i galaksen.

Selv om vi allerede har <a href=https://www.gamereactor.no/star-wars-jedi-survivor-1234303/" title="Star Wars Jedi: Survivor" target="_blank">gjennomgått</a> spillet, kommer vi også til å sjekke det ut senere i dag, når jeg er vert og spiller den første timen av Survivor i dagens GR Live. Fra det vanlige tidspunktet kl 16:00 kan du gå til GR Live-hjemmesiden for å få med deg all handlingen når den utspiller seg.

Og før vi starter, sørg for å også få med deg vår videoanmeldelse av spillet nedenfor.

HQ
Star Wars Jedi: Survivor

Relaterte tekster

5
Star Wars Jedi: SurvivorScore

Star Wars Jedi: Survivor

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Respawn er tilbake for det andre kapittelet i Cal Kestis' historie, men forbedrer det den strålende Fallen Order-formelen?Loading next content