Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tiny Tina's Wonderlands

Vi utforsker en helsprø fantasiverden i Tiny Tina's Wonderlands i dagens GR Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Borderlands-fans har utvilsomt hatt en travel helg etterfulgt av lanseringen av Tiny Tina's Wonderlands på fredag. Spillet er en fantasy-spinoff av den ikoniske serien, der du er med i et spill Bunkers and Badasses med Tiny Tina som dungeon master, et spill der du må begi deg ut på eventyr for å beseire den onde Dragon Lord på slutten av det hele.

Selv om det er en spinoff med sine unike tvister, er gameplayet fortsatt stort sett helt likt de originale Borderlands-spillene. Og det er sannelig på tide at vi dykker ned i Tiny Tinas helsprø fantasiverden i dagens GR Live, der Ben står for spillingen i dag.

Vi starter som vanlig klokken 16 og du kan få det med deg på vår GR Live-side, Facebook, YouTube og Twitch når vi setter i gang. Anmeldelsen vår kommer også veldig snart!

HQ
Tiny Tina's Wonderlands

Relaterte teksterLoading next content