Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Video av Xbox One lekket på Youtube

En tenåring la i går kveld opp en video av Xbox One som viser brukergrensesnittet samt Ryse: Son of Rome ute i det fri.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kveld lekket det en video på Youtube fra en tilfeldig bruker som skal ha fått tak i en Xbox One. Det vil si, hans foreldre er nok de som har skaffet maskinen da det spekuleres i at de er ansatt hos Microsoft.

Tenåringen viser frem både kontroll og dashboardet til den nye maskinen fra Microsoft. Designet er inspirert av Windows 8. Han viser også frem spillet Ryse: Son of Rome, og mens spillet viser en filmsnutt trykker han hjemme-knappen som da tar han til dashboardet mens spillet fortsetter i et eget lite vindu. Ganske stilig.

Video av Xbox One lekket på Youtube
Slik ser så Xbox Ones brukergrensesnitt ut.

Derimot tviler vi på at Microsoft er så utrolig glad for at ungen til en ansatt i selskapet bestemte seg for å vise Xbox One i en mindre kontrollert setting, da de har holdt en god del av disse tingene tett til brystet. Det hjelper heller ikke saken stort at guttungen sier at det er en del bugs, og at Bing er søppel (Bing er Microsofts søketjeneste).

Videoen er selvfølgelig fjernet fra Youtube, men den er veldig lett å finne om man søker etter den. 13 land får allerede maskinen den 22. november, mens Norge, sammen med resten av Norden, må dessverre vente til 2014 for å få leke seg med den nye vidundermaskinen fra Microsoft.

Video av Xbox One lekket på Youtube


Loading next content