Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Videospillenes levetid økte med 33 % i forhold til 2022

Utviklere har vært fokusert på å støtte titlene sine lenger.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Såkalte "Games as a Service" har blitt stadig mer populære med årene, og den årlige spillrapporten fra Unity har avslørt at dette har blomstret enda mer i løpet av 2022.

Rapporten bemerker at levetiden til spill økte med 33% i løpet av 2022, og når det gjelder hvor lenge utviklere vanligvis så ut til å holde spillene sine oppdatert siktet 84% av studioene på 50+ personer i mer enn seks måneder, mens bare 55% av indiene som er mindre enn dette tilbød seks måneders støtte.

Til tross for denne trenden har mellomstore utviklere (rundt 10-49 personer) også sagt at 49% av dem synes det er utfordrende å beholde spillere etter lansering. Når det gjelder hvordan oppbevaring vanligvis takles er Battle Pass fortsatt konge her, selv om forbruksvarer fortsatt er veldig vanlige. Gacha-kister (aka lootbokser) har imidlertid dyppet betydelig, og har blitt brukt mindre og mindre gjennom 2022.

Videospillenes levetid økte med 33 % i forhold til 2022


Loading next content