Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Vin Diesel gjør seg klar til å spille Riddick igjen

Riddick: Furya ser ut til å endelig være i rute, og Vinnie selv er klar til å komme tilbake som hovedrollen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er hele ti år siden vi så Vin Diesel spille rollen som Richard B. Riddick i filmen som ganske enkelt heter Riddick, og kort tid etter premieren begynte snakk om en fjerde historie avdrag i serien å gå. Men ingen slik film er ennå laget, selv om rykter har dukket opp fra tid til annen.

Nå melder Deadline at ballen endelig er satt i gang. Serieskaper David Twohy vil nok en gang skrive manus og regissere, mens Diesel selv er opptatt av å bli Riddick igjen. Twohy skriver:

Vår hærskare av fans har krevd det i årevis, og nå er vi endelig klare til å hedre deres oppfordring til handling med Riddick: Furya. Mitt samarbeid med Vin og One Race har strukket seg over 20 fruktbare år, da vi sammen har laget tre filmer, to videospill, en anime-produksjon og motion comics for internett. Denne nye storskjermhendelsen vil se en retur til Riddicks hjemverden, hvor vi endelig får utforske Riddicks opprinnelse.

Filmen vil altså hete Riddick: Furya og tar oss med til Riddicks hjemplanet. Vi håper vi kan se frem til litt macho action, massiv vold og noe flott sci-fi. Krysser fingrene for at magien til Pitch Black og The Chronicles of Riddick kan gjenskapes.

Vin Diesel gjør seg klar til å spille Riddick igjen


Loading next content