Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive 6

Vinkjenneren Brad Wong dukker opp i Dead or Alive 6

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av de beste spillene i Dead or Alive-serien var Dead or Alive 3, et spill som blant annet introduserte Brad Wong - en drikkfeldig kung fu-mester som leter etter en legendarisk drink kalt Genra. Dette førte til hysterisk morsomme kamper hvor Wong var hel uberegnelig når det kom til angrep og move-set fordi han hele tiden var påvirket av alkohol.

Alkohol-aficionadoen Wong har vært en stamgjest i serien siden den gang, og nå har det blitt kunngjort at han også kommer til å dukke opp i Dead or Alive 6. Han får selskap av den britiske Xing Yi Quan-eleven Elliot. De har ikke fått verken trailer eller nye skjermbilder ennå, så her må man nok smøre seg med litt tålmodighet.

Dead or Alive 6 lanseres den 15. februar til PC, Playstation 4 og Xbox One. Hvilken Dead or Alive-figur er din favoritt?

Dead or Alive 6

Relaterte tekster

0
Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Verdens mest populære podcaster og UFC-kommentator Joe Rogan er en stor fan av kampsport i alle former, og det strekker seg til den digitale verden også. Selv om han nå...

0
Dead or Alive 6 får en demo neste uke

Dead or Alive 6 får en demo neste uke

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Team Ninja kunngjorde lanseringsdatoen til Dead or Alive 6 sin online demo under presentasjonen deres på EVO Japan. Demoen blir tilgjengelig for PlayStation Plus og Xbox...Loading next content