Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bound by Flame

Vinn Bound by Flame i GR Live klokken 16.00

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bound by Flame er sluppet til massene, og det har fått blandet kritikk både internt hos Gamereactor og blant verdens spillpresse. Gjengen i Gamereactor Live har derfor bestemt seg for å vise frem spillet i dagens sending, og de skal gi bort en Playstation 4-utgave av spillet.

Derfor bør du følge med på våre live-sider fra klokken 16.00 i dag.

Bound by Flame

Relaterte tekster

Bound by FlameScore

Bound by Flame

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Fantasy-rollespillet fra Spider Studios har fløyet nesten ubemerket under radaren. Bør det fortsette slik, eller kan det peke nesen opp og fly med hodet høyt hevet?

3
Nye bilder fra Bound by Flame

Nye bilder fra Bound by Flame

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den 9. mai slippes Spider Studios nye rollespill Bound by Flame. Våre svenske kolleger spiller for full i håp om å ha en anmeldelse klar til til samme dato, men de får...

0
Slippdato og trailer for Bound by Flame

Slippdato og trailer for Bound by Flame

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For deg som er sulten på rollespill nå og ikke orker å vente på Dragon Age: Inquisition eller The Witcher 3: Wild Hunt, så kan sommeren likevel fylles med monsterslakt,...Loading next content